Vi står bag. Hele vejen.

mobileCARD teamet har arbejdet sammen i mere end 15 år på forskellige digitale projekter og har tilsammen de helt rigtige kompetencer til at udvikle og drive en digital tjeneste som mobileCARD.


Mød hovederne her:

Claus Rønnow

Claus Rønnow
CEO / partner

SE MIT MOBILECARD

Niels Sørensen
CTO / partner

SE MIT MOBILECARD

Daniel Broch

Daniel Broch
Developer / partner

SE MIT MOBILECARD

Vores historie


Idéen til det digitale visitkort er opstået ud af vores egne frustrationer over det traditionelle, trykte visitkort. Det blev hurtigt grimt at kigge på. Vi glemte det eller kom afsted med for få. Og når det var ude af vores hænder, så led det sikkert elastik-døden som så mange af de visitkort, som vi selv modtog og samlede med en tyk elastik.

Der var nogle få løsninger på markedet, men de led i vores øjne af nogle væsentlige mangler:

  • De var overvejende udviklet til individer, ikke virksomheder.

  • De var ofte svære for almindelige brugere at betjene og dele.

  • De benyttede sig af tvivlsom teknologi

Samtidig har vi lige været vidne til en eksplosiv, organisk vækst i udbredelsen af en stor dansk banks mobile betalingsapp. Den var heller ikke den første betalingsapp på markedet, men den var bare skruet rigtigt sammen på mange måder.

Vi så også, at LinkedIn i stigende blev brugt - også helt officielt på virksomhedens website - som værktøj til at skabe digitale kontakter med kunder, samarbejdspartnere m.v. Men i vores verden var det problematisk set fra virksomhedens synsvinkel af flere årsager. For det første fordi LinkedIn er en CV-database, hvor det i højere grad af den enkelte brugers erfaring og uddannelse, der er i fokus. For det andet modtager de fleste brugere på LinkedIn løbende opfordringer til at søge stillinger, som LinkedIn matcher med brugerne profiler. For det tredje var og er LinkedIn et oplagt sted for headhuntere og rekrutteringsansvarlige at søge interessante profiler. Og for det fjerde har virksomheden intet ejerskab eller overblik over de kontakter, som medarbejderne i sit proffesionelle virke skaber på LinkedIn.

Det kombinerede vi til en løsning, som senere fik navnet mobileCARD.

2016

lancering af app'en

500+

virksomheder oprettet

5.000+

digitale visitkort oprettet

Med mobileCARD har vi skabt en unik digital platform, hvor både virksomheder og enkeltpersoner kan oprette og håndtere digitale visitkort. Vi har sat strøm til det gamle visitkort og skabt nogle unikke fordele ved at gøre visitkortet digitalt.

Historien om mobileCARD er også en historie om at gå fra at drive en traditionel konsulentforretning, hvor vi sælger timer og løsninger, til at være en såkaldt start-up med fokus på vækst, skalerbarhed, funding, internationalisering og en masse andre udfordringer end vi har været vant til.

PR

Har du brug for at hente vores logo, pressebilleder, pressemeddelelser eller andet, så har vi samlet det til dig lige her.


LOGO PAKKE

Samlet logopakke indeholder logo, logo s/h, ikon og app ikon som eps-filer. Pakket som samlet zip-fil.

HENT LOGO PAKKE

BILLEDER

Billedpakken indeholder screenshots fra mobileCARD app'en samt billeder af founder / CEO Claus Rønnow.

HENT BILLEDPAKKE

PRESSEMEDDELELSER

Herunder finder du aktuelle pressemeddelelser til download og fri afbenyttelse.