Vi har sat strøm til det gamle visitkort og skabt nogle unikke fordele for både medarbejdere og virksomheder.


Visionen for Piiple er at skabe verdens største netværksplatform for virksomheder og deres medarbejdere, hvor værdifulde relationer skabes, sættes i spil og udvikles. 

Første skridt har været at gøre visitkortet digitalt.

Mød teamet bag Piiple her

 

Claus Rønnow
CEO / founder

SE MIT VISITKORT

Niels Sørensen
CTO / founder

SE MIT VISITKORT

Glenn Jordan
CSO / partner

SE MIT VISITKORT

Daniel Broch
Udvikler / partner

SE MIT VISITKORT

Historien bag Piiple  

  
Idéen til Piiple er opstået ud af vores egne frustrationer over det traditionelle, trykte visitkort. Det blev hurtigt grimt at kigge på. Vi glemte det eller kom afsted med for få. Og når det var ude af vores hænder, så led det sikkert elastik-døden som så mange af de visitkort, som vi selv modtog og samlede med en tyk elastik.

Der var nogle få løsninger på markedet, men de led i vores øjne af nogle væsentlige mangler:

  • De var overvejende udviklet til individer, ikke virksomheder.

  • De var ofte svære for almindelige brugere at betjene og dele.

  • De benyttede sig af tvivlsom teknologi

Samtidig var vi vidne til en eksplosiv, organisk vækst i udbredelsen af en stor dansk banks mobile betalingsapp. Den var heller ikke den første betalingsapp på markedet, men den var bare skruet rigtigt sammen på mange måder.

Vi så også, at LinkedIn i stigende blev brugt - også helt officielt på virksomhedens website - som værktøj til at skabe digitale kontakter med kunder, samarbejdspartnere m.v.

I vores optik er den praksis problematisk set fra virksomhedens synsvinkel af flere årsager. For det første fordi LinkedIn er en CV-database, hvor det i højere grad er den enkelte brugers erfaringer og uddannelse, der er i fokus. For det andet modtager de fleste brugere på LinkedIn løbende opfordringer til at søge stillinger, som LinkedIn matcher med brugernes profiler. For det tredje var og er LinkedIn et oplagt sted for headhuntere og rekrutteringsansvarlige at søge interessante profiler. Og for det fjerde har virksomheden intet ejerskab eller overblik over de kontakter, som medarbejderne i deres professionelle virke skaber på LinkedIn.

Vi kombinerede alle de indtryk og observationer til en løsning, som idag hedder Piiple. Fordi vi har med mennesker at gøre.

2016

lancering af app'en

500+

virksomheder oprettet

5.000+

digitale visitkort oprettet

PR


Har du brug for at hente vores logo, pressebilleder, pressemeddelelser eller andet, så har vi samlet det til dig lige her.

LOGO PAKKE

Samlet logopakke indeholder logo, logo s/h, ikon og app ikon som eps-filer. Pakket som samlet zip-fil.

HENT LOGO PAKKE

BILLEDER

Billedpakken indeholder billeder af teamet samt billeder af founder / CEO Claus Rønnow.

HENT BILLEDPAKKE

PRESSEMEDDELELSER

Herunder finder du aktuelle pressemeddelelser til download og fri afbenyttelse.