mobileCARD skifter navn til Piiple


Fra årsskiftet skifter mobileCARD officielt navn til Piiple. Navneskiftet markerer samtidig startskuddet på en række nye tiltag, som vi glæder os til at fortælle mere om de kommende uger og måneder. 

Hvorfor Piiple?
Den korte forklaring på navneskiftet er, at vi gerne ville flytte fokus fra selve produktet til det, som det grundlæggende handler om. Mennesker. Det er relationerne mellem mennesker, der er fascinerende, fordi vi som enkeltindivider ad den vej kan løfte flere opgaver mere effektivt. 

Visitkortet er ofte den første formelle etablering af en relation mellem mennesker. Vi signalerer, at vi gerne vil i kontakt med hinanden. Men relationen stopper ikke her, og vi ser en masser muligheder for dels af facilitere den efterfølgende videreudvikling af relationen og måske også tilføre relationen helt nye dimensioner. 

Derfor ville vi gerne hedde noget mere retvisende, og valget faldt på Piiple.

 

 

I praksis betyder navneskiftet i første omgang ikke det store for dig. Vi er igang med at ændre navn og visuel identitet på vores forskellige platforme, og indtil medio februar vil vores app stadig hedder mobileCARD. 

Vi håber, at du vil tage godt imod det nye navn - ideen og funktionerne er de samme, men de nye muligheder endnu bedre.