Det ideelle visitkort til både virksomheder og private


Du kan have et professionelt visitkort, som du bruger i forbindelse med dit arbejde og et privat visitkort, som du bruger i andre sammenhænge. Du kan sagtens have flere visitkort i din app samtidig. Du swiper bare mellem dem og vælger det visitkort, som du ønsker at sende.

Vi har taget det traditionelle visitkort og gjort det digitalt. Så har du altid dit visitkort ved hånden via en app på din smartphone. Det er nemt at dele og du løber aldrig tør for visitkort.

Prøv det selv helt gratis og uforpligtende i 14 dage.

OPRET DIT VISITKORT HER 


Visitkortets historie


Nutidens visitkort forbindes næsten udelukkende med en professionel og erhvervsmæssig kontekst, hvor man udveksler dem i forbindelse med en formel introduktion.

Omend grundtanken nok er den samme, så var visitkortets rolle helt anderledes i 1600-tallet. Her var visitkortet en væsentlig del af den sociale etikette og omgæret af sofistikerede regler i forhold til, hvordan man benyttede sit visitkort.

Blandt andet forventede man ikke uinviteret besøg fra nogen uden først at have modtaget deres visitkort. Det øvre samfundslag sendte tjenestefolk i forvejen med visitkortet, men man kunne også aflevere sit visitkort personligt. Dog kunne man ikke forvente at få tilladelse til besøget med det samme. I stedet kunne man vente og modtage et kort som svar fra den person, man ville besøge. Det ville være et signal om, at besøget var velkommen. På den anden side ville udeblivelsen af et returkort eller returkort i en kuvert være et signal om, at besøget ikke var velkommen.

Hele proceduren var afhængig af, at der var tjenestefolk ansat til at åbne døren og tage imod visitkortene. Derfor var visitkort også typisk begrænset til de højere sociale klasser, hvor tjenestefolk var en del af husholdningen.

Hvis visitkortet blev afleveret med et bøjet hjørne, så indikerede det, at kortet var blevet afleveret personligt og ikke af tjenestefolk.